Onze missie is mensen te helpen geluk te vinden. Het is ons doel om bewustzijn te creëren door het gebruik van het 4D-model en een universele, eenvoudige taal. Het realiseren van doelen, succes en zelfactualisatie zijn de hoogste satisfiers. Het zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen.

Jim Lippens over 2D, 3D en 4D Lean

We willen 0D- en 1D-bedrijven overtuigen dat verhuizen naar 2-3-4D een veel socialere, duurzame en winstgevende manier van zakendoen is. Want hoe gelukkiger, hoe meer gepassioneerde en verbonden mensen zijn, hoe productiever ze zijn. Daarom is het essentieel om permanent doelen te hebben en te bereiken in de juiste werkomgeving.

Om de verschillende aspecten en hun samenhang toe te lichten hebben we topsprekers, waaronder: Ben Tiggelaar (bestsellerauteur, internationaal spreker en Nederlands meest bekende gedragswetenschapper), Paul van Schaik (voormalige programmadirecteur Lean & Continu Verbeteren bij NS), Rene van Kesselaar (CEO ‘Slimste bedrijf van Nederland’), Lex van den Elsen (Toyota Way ambassadeur NL) en natuurlijk Jim Lippens zelf (oprichter 4D Lean).

Daarna zijn er een minimaal zestal interactieve sessies. Bekijk hier het hele programma.