Je leert welke invloed gelukkige medewerkers hebben op het succes van een organisatie, en wat je hiervoor allemaal kunt doen. We koppelen theorie aan de praktijk!

Jim Lippens opent met een uitleg over zijn 4D Lean-model, waarin hij het belang van betrokkenheid, connectie en balans benoemt. Dit wordt gedurende de dag verder uitgediept door de verschillende sprekers en met workshops.

Onze key-note speaker is niemand minder dan Ben Tiggelaar, een van de meest bekende gedragswetenschappers van Nederland en een inspirerende spreker.

Het onderwerp is toenemend populair en zorgt gegarandeerd voor de nodige inspiratie.

Na een ochtend met voorbeelden en veel inspiratie, kan iedereen twee workshops bezoeken die de besproken onderwerpen uitdiepen.

Tussentijds en afsluitend is er voldoende tijd om te netwerken en bij te praten. Laat je inspireren en ga naar huis met pakkende voorbeelden en ervaringen. Op weg naar respect, connectie en balans. Voor succesvolle organisaties met gelukkige medewerkers!

We zijn de hele dag te gast bij Toyota Nederland, bij de bekende koepel langs de A27 in Raamsdonksveer (met volop gratis parkeerruimte).

Bekijk hier de aftermovie van 2019: